50 Jaar Jostiband

Print Friendly, PDF & Email

Woerden,  13 maart 2017

Lionsclub organiseert  een
uniek optreden van de Jostiband

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseren de mannen van de Lionsclub Woerden, samen met de Jostiband, een uniek concert in de Schulenburg te Kamerik. (Het middag concert is VOL.)
Evenals de Lionsclub Woerden bestaat de Jostiband 50 jaar en al die jaren betoveren zij het talloze mensen over de hele wereld. De verjaardag van de band is op 5 september groots gevierd met een optreden in de Ziggo Dome met de aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Het spetterende optreden met een bijdrage door vele Nederlandse artiesten is onlangs nog uitgezonden op TV.
De Jostiband is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, met meer dan 100 leden verzorgen zij slechts tien keer per jaar een optreden. Dus is het uniek dat zij bereid zijn om in de gemeente Woerden zelfs twee concerten te verzorgen.

Een uniek concert

Op zaterdagavond 20.00 uur wordt een concert gegeven waarvoor toegangskaarten a € 17,50 per stuk zullen worden verkocht. De opbrengst van dit concert gaat naar de Stichting Landgoed Bredius.

Opbrengsten naar de Stichting Landgoed Bredius

Bert Boer, de president van de Lionsclub Woerden, geeft aan dit jaar de Stichting Landgoed Bredius als jaardoel te hebben uitgekozen omdat door hun inzet in korte tijd al veel verbeteringen zijn gerealiseerd op het landgoed. Een nieuwe historisch moestuin, vernieuwing van de fiets- en wandelroutes en onderhoud aan het groen. Het is een park binnen de stad Woerden waar veel Woerdenaren graag komen om te wandelen, te sporten, te ontspannen te genieten. De Lionsclub wil dit ondersteunen en heeft met de stichting afgesproken om de opbrengsten dit jaar te bestemmen voor de aanschaf van divers parkmeubilair ten behoeve van het Landgoed Bredius.

U kunt zich natuurlijk nog steeds voor het avondconcert opgeven.
Doe dit via de website van de Lionsclub Woerden op www.lions.nl/woerden.

Over de Lionsclub Woerden

De Lionsclub Woerden maakt deel uit van de wereldwijde Lions International, de grootste Non-Govermental Organisation (NGO) en goede doelen organisatie ter wereld met ruim 1,4 miljoen actieve leden. De Lionsclub Woerden bestaat uit 35 leden en bestaat dit jaar 50 jaar en kunnen op een rijke historie terugkijken. Er is een scala aan fundraising activiteiten bedacht en uitgevoerd, waarbij sommige zo succesvol waren dat ze vele jaren achter elkaar konden worden herhaald.

In het seizoen 2016/2017 zal de Lionsclub Woerden met de opbrengsten van een aantal van haar activiteiten de Stichting Landgoed Bredius ondersteunen om nieuw parkmeubilair aan te schaffen.

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven