Bestuurswisseling

Print Friendly, PDF & Email

Afscheid van onze secretaris: Koos van Roon

Op de Algemene Ledenvergadering van 10 november 2016 werd afscheid genomen van ons bestuurslid en secretaris Koos van Roon.

arie-en-koosKoos van Roon was gedurende 10 jaar als secretaris zeer actief in onze vereniging en werd door de vice voorzitter Arie van Riet bedankt voor zijn inzet. In het speech van Arie kwam ook naar voren dat Koos, in zijn werkzaamheden en verslaglegging, de overgang van de pen naar de IPad goed verwerkte.

 

marietje-ten-have
Mevrouw ten Have
tobben-met-de-speld
Tobben met de speld

Als blijk van waardering kreeg Koos van mevrouw ten Have, als lid het provinciaal bestuur van de Unie KBO, de zilveren speld van verdienste uitgereikt.

 

 

 

 

dankwoord-koosNa afloop bedankte Koos iedereen voor de steun en waardering die hij kreeg en droeg het stokje van het secretariaat over aan zijn opvolgster mevrouw Trudy Kroon.

het-secretariaat-2

 

 

 

 

Wij wensen Koos verder nog een lang en gezond leven toe en zijn blij dat hij als gewaardeerd lid van onze vereniging nog wel de Nestor blijft bezorgen.

Na afloop van de ledenvergadering, waarin besloten werd de contributie te handhaven op het afgesproken niveau, werd gezamenlijk nog een gezellige bingo gespeeld.

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven