Even Voorstellen: Joke Volkers, redactie Nieuwsbrief KBO

Print Friendly, PDF & Email

Heb je bij een andere ouderen bond gezeten; kom je nu bij de KBO organisatie.

Ja en daar was al iemand die mij kende en wist wat ik bij die andere ouderenbond deed: Redactielid van het club blad daar.

Ik werd daar voor gevraagd toen mijn man en ik begin dit jaar lid werden. Ja en knip en plak werk met de computer vind ik leuk werk.
De Nieuwsbrief werd mijn opdracht. Ik hoop dat het naar wens is, want dat is toch weer anders dan mijn voorganger Jos Meijer. Maar: ik ga graag mijn best doen om de NB vol te krijgen.

Nu zal ik iets proberen over mij zelf te vertellen:
Wij, mijn man en ik (trouwens mijn naam is Joke van Aarst-Volkers) zijn in 1971 in Woerden getrouwd en maar meteen een huisje gaan bewonen. We hebben drie kinderen en 3 kleinkinderen. Waarom Woerden? Een cirkel om deze stad gemaakt en de vraag gesteld: Waar gaan we werken? Dat kon voor mijn man in Amsterdam en voor mij hier in Woerden, in het toenmalige ziekenhuis aan de Utrechtsestraatweg. Daar mocht ik mijn opleiding afmaken.

Mijn hobby’s zijn, zwemmen, volksdansen (dat doe ik elke donderdag avond in het Brediushonk van 19:30u tot 21:15u in de eerste groep). Ik houd van de natuur en ben daarom nog steeds lid van IVN-Woerden. Lange wandelingen zitten er niet meer in, maar met elkaar praten over wat er allemaal met de natuur gebeurd en vogels achter in je tuin bekijken, dat kan nog allemaal.
Ja, en foto’s maken van alles en nog wat, maar liever niet van mij zelf.

Wellicht zie ik u een keertje op een bijeenkomst of een vergadering.
Tot ziens dus.

Groetjes Joke

 

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven