Even voorstellen: Nicole Fazzi-Burgers

Print Friendly, PDF & Email

Als je afscheid nemen moet …..
Nicole Fazzi-Burgers, uitvaartbegeleider in Woerden

Na een carrière van ruim 25 jaar in horeca & horeca-automatisering besloot ik mijn leven een andere wending te geven.

Inmiddels ben ik ruim 2 jaar uitvaartbegeleider en sinds november 2017 heb ik mijn eigen uitvaartonderneming ‘Ametista Uitvaartbegeleiding in Woerden’.

Een hartelijke omarming en ondersteuning bij verlies, dat is wat mijn logo wil uitbeelden en dat is ook precies wat ik u kan bieden. Met zeer persoonlijke aandacht en betrokkenheid wil ik uw gids zijn in de dagen van afscheid nemen. Samen werken we aan een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart.

Soms kan het rust geven om tijdens het leven al stil te staan bij uw overlijden. Geheel vrijblijvend kunnen we een afspraak maken voor een wensgesprek. Op deze manier hebben we de gelegenheid kennis met elkaar te maken, kunnen we praten over uw wensen en de mogelijkheden en maak ik, als u dat fijn vindt, een wensverslag. Dat wensverslag kan een houvast zijn voor uw nabestaanden na het overlijden.

De naam Ametista verwijst naar de amethist, de edelsteen die o.a. kan helpen bij het verwerken van emotionele pijn na een groot verlies.
“De slogan: ‘Als je afscheid nemen moet…’ mocht ik voortzetten van de nabestaanden van Ank van den Hoogen en Kristel Lambert. In mijn ogen waren zij “de” uitvaartbegeleiders van Woerden. Ik vind het een grote eer om in hun voetsporen te mogen treden.

'Als je afscheid nemen moet …..', Ametista Uitvaartbegeleiding Woerden, www.ametista.nl, 
telefonisch dag & nacht bereikbaar 0348-498129

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven