Even voorstellen: Peggy Hoefsloot

Print Friendly, PDF & Email
Voor velen onder u, die trouw bij de KBO bijeenkomsten aanwezig zijn, ben ik geen onbekende.
Dat wil zeggen van gezicht dan en ik hoorde bij … en was de vrouw van…


Tijdens de Algemene Leden Vergadering werd bekendgemaakt, dat ik gekozen ben om Gini Slingerland, die na heel wat jaren van inzet voor de KBO, graag het stokje wilde overdragen.

Nu, daar niet iedereen mij bij naam kent bij deze dan:

Mijn naam is: Peggy Hoefsloot. 67 Jaren geleden ben ik met mijn ouders en broer uit het toenmalige Nederlands – Indië met de boot naar Nederland gekomen. Het was koud in Rotterdam en er was de watersnoodramp in Zeeland.

Ik mocht hier meteen naar de eerste klas van de lagere school.

Na veel omzwervingen woon ik nu met “mijn” Frank alweer 32 jaren in Woerden. Twee zonen en vijf kleinkinderen rijker.

Na een arbeidzaam leven kwam ik in de VUT en besloot lid te worden van de KBO. Naarmate mijn leeftijd vorderde en ik Frank min of meer na zijn pensionering mee getrokken heb naar de KBO, dat resulteerde in zijn voorzitterschap, bezocht ik ook frequenter de bijeenkomsten. Welnu het resultaat weet u.

Het lijkt me leuk om deel uit te mogen maken van het bestuursteam en me in te mogen zetten voor het KBO Woerden.

Mocht u nog meer van mij willen weten, bijvoorbeeld over mijn hobby’s, dan is dat altijd mogelijk tijdens de maandelijkse bijeenkomsten.

Ik hoop dat we elkaar snel weer zien, want nu met het Corona virus is dit afwachten.

Groet,
Peggy Hoefsloot

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven