Leden schrijven

Naast de verslagen en foto’s van de KBO activiteiten, die u hier of via het menu kunt vinden, introduceren wij op deze plek de rubriek:

“Leden schrijven”

Dat betekent dat deze plek is ingeruimd voor alle leden. Deze ruimte geeft hen bijvoorbeeld de gelegenheid haar of zijn betrokkenheid en bevindingen rond de KBO afdeling Woerden te beschrijven. Maar het kan ook zijn dat u iets heeft gelezen of gehoord dat u interessant genoeg vindt om het met anderen te delen.

Ook stellen wij het op prijs als u iets over uw eigen leven schrijft. Hierin komen beslist uw levenservaring en levenswijsheid tot uiting.

Hoe leuk zou het zijn als u schrijft hoe u vroeger in een “betrekking” terecht bent gekomen en u dat uw kinderen en/of kleinkinderen kunt laten lezen.

Wilt u lezen wat uw voorgangers hebben geschreven: open dan de onderstaande regels:

André Agterberg. Onze nieuwe ledenadministrateur;

 

Toos van Dam schreef een stukje over de sociale onthouding die we, vanwege het Corona virus, momenteel beleven. Zij heeft inmiddels de gezegende leeftijd van 90 jaar bereikt maar is nog actief genoeg om er op uit te trekken. Maar nu even niet!

Klik hier om haar berichtje te lezen.


Riet Laan: Kreeg de pen van Riet van Rijn. Zij schreef een stukje waarom zij zich ’thuis’ voelt bij de KBO-Woerden.

Klik op deze tekst en u wordt doorgeleid naar haar stukje.

Zij wil de pen ook weer doorgeven maar het is moeilijk iemand te vinden die ook iets wil schrijven: U, als lezer, misschien?


Riet van Rijn: Het eerste stukje dat door een lid werd geschreven was van Riet van Rijn.

Een ‘oud bestuurslid’ en nog steeds actief binnen de vereniging. Zij verzorgt de distributie van ons magazine dat u elke maand in de bus krijgt.

Lees eens wat zij allemaal met de KBO Woerden heeft beleefd.Neem dan contact op met het secretariaat. Zij zullen zorgen dat het bericht in de nieuwsbrief wordt opgenomen. Ook uw foto’s of zelf gemaakte filmpjes zijn zeer welkom.

Bent u handig met een computer en heeft u interesse om eens te kijken of (assistent)webmaster iets voor u is: Neem dan contact op met het bestuur.

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven