Leden schrijven

Naast de verslagen en foto’s van de KBO activiteiten, die u hier of via het menu kunt vinden, introduceren wij op deze plek de rubriek:

“Leden schrijven”

LET OP: Dit is momenteel niet mogelijk omdat er nog geen assistent en/of nieuwe webmaster voor onze website is gevonden.

Dat betekent dat deze plek is ingeruimd voor alle leden. Deze ruimte geeft hen bijvoorbeeld de gelegenheid haar of zijn betrokkenheid en bevindingen rond de KBO afdeling Woerden te beschrijven. Maar het kan ook zijn dat u iets heeft gelezen of gehoord dat u interessant genoeg vindt om het met anderen te delen.

Ook stellen wij het op prijs als u iets over uw eigen leven schrijft. Hierin komen beslist uw levenservaring en levenswijsheid tot uiting.

Hoe leuk zou het zijn als u schrijft hoe u vroeger in een “betrekking” terecht bent gekomen en u dat uw kinderen en/of kleinkinderen kunt laten lezen.

Wilt u lezen wat uw voorgangers hebben geschreven: open dan de onderstaande regels:

Peggy Hoefsloot lid van het dagelijks bestuur. Zij laat weten dat: “Het lijkt me leuk om deel uit te mogen maken van het bestuursteam en me in te mogen zetten voor het KBO Woerden. Mocht u nog meer van mij willen weten, bijvoorbeeld over mijn hobby’s, dan is dat altijd mogelijk tijdens de maandelijkse bijeenkomsten”. Of lees het berichtje waarmee zij zich voorstelt .


Jan van Leeuwen: Onze nieuwe penningmeester die op 14 november 2019 onze oude penningmeester Jos Meijer heeft opgevolgd stelt zich hierbij voor en verteld wie hij is en wat hem bewogen heeft op deze verantwoordelijke functie op zich te nemen. Wij wensen hem veel wijsheid toe.


Jan de Lange onze voorzitter. Als u precies wilt weten wie hij is en wat hem beweegt om voorzitter van onze vereniging te worden; lees dan de nieuwsbrief 03 2019. Een summiere beschrijving van hem volgt hier: Jan woont in Harmelen en was in zijn werkzame leven basisschooldirecteur. Hij vindt het leuk om nu voor en met ouderen te werken en zal de voorzittershamer met genoegen ter hand nemen.


Joke Volkers – Aarts. De redactrice van onze nieuwsbrief.

Lees hier wie ze is en waarom ze het leuk vindt om als vrijwilliger voor onze vereniging te werken.


Gretha Sijmons, onze Vice Voorzitter. Door het bestuur is gevraagd of zij het bestuur zou willen versterken. De functie van plaatsvervangend voorzitter was iets wat haar wel leuk leek. Lees het berichtje van haar waarin zij zich voorstelt.


Trudy Kroon, onze secretaris.

Lees hier wie ze is en wat haar beweegt;


André Agterberg. Onze nieuwe ledenadministrateur;

Toos van Dam schreef een stukje over de sociale onthouding die we, vanwege het Corona virus, momenteel beleven. Zij heeft inmiddels de gezegende leeftijd van 90 jaar bereikt maar is nog actief genoeg om er op uit te trekken. Maar nu even niet!

Klik hier om haar berichtje te lezen.


Riet Laan: Kreeg de pen van Riet van Rijn. Zij schreef een stukje waarom zij zich ’thuis’ voelt bij de KBO-Woerden.

Klik op deze tekst en u wordt doorgeleid naar haar stukje.

Zij wil de pen ook weer doorgeven maar het is moeilijk iemand te vinden die ook iets wil schrijven: U, als lezer, misschien?


Riet van Rijn: Het eerste stukje dat door een lid werd geschreven was van Riet van Rijn.

Een ‘oud bestuurslid’ en nog steeds actief binnen de vereniging. Zij verzorgt de distributie van ons magazine dat u elke maand in de bus krijgt.

Lees eens wat zij allemaal met de KBO Woerden heeft beleefd.Neem dan contact op met het secretariaat. Zij zullen zorgen dat het bericht in de nieuwsbrief wordt opgenomen. Als er weer een nieuwe webmaster is zal hij/zij voor de plaatsing op de website zorgen. Ook uw foto’s of zelf gemaakte filmpjes zijn zeer welkom.

Bent u handig met een computer en heeft u interesse om eens te kijken of (assistent)webmaster iets voor u is: Neem dan contact op met het bestuur.


You cannot copy content of this page