Leden schrijven

Naast de verslagen en foto’s van de KBO activiteiten, die u hier of via het menu kunt vinden, introduceren wij op deze plek de rubriek:

“Leden schrijven”

Dat betekent dat deze plek is ingeruimd voor alle leden. Deze ruimte geeft hen bijvoorbeeld de gelegenheid haar of zijn betrokkenheid en bevindingen rond de KBO afdeling Woerden te beschrijven. Maar het kan ook zijn dat u iets heeft gelezen of gehoord dat u interessant genoeg vindt om het met anderen te delen.

Ook stellen wij het op prijs als u iets over uw eigen leven schrijft. Hierin komen beslist uw levenservaring en levenswijsheid tot uiting.

Hoe leuk zou het zijn als u schrijft hoe u vroeger in een “betrekking” terecht bent gekomen en u dat uw kinderen en/of kleinkinderen kunt laten lezen.

Wilt u lezen wat uw voorgangers hebben geschreven: open dan het onderstaande menu-tje:

  • Goed om te weten
  • Wonen en relevante wetgeving deel 1
Misschien hebt u hem al in de bus gehad die informatiefolder van het ministerie van VWS over een nieuwe donorwet. Zo niet dan valt – ie binnenkort op de mat.

Op het gebied van wonen zijn er meerdere relevante ontwikkelingen te signaleren. Zo zijn er gemeenten waar een zogenaamde levensloopbestendige wijk gerealiseerd wordt of al gerealiseerd is.

  • Ik stel me hierbij voor:

Jan van Leeuwen: Onze nieuwe penningmeester die op 14 november 2019 onze oude penningmeester Jos Meijer heeft opgevolgd stelt zich hierbij voor en verteld wie hij is en wat hem bewogen heeft op deze verantwoordelijke functie op zich te nemen. Wij wensen hem veel wijsheid toe. Klik hier om zijn berichtje te lezen.

Joke Volkers – Aarts. De redactrice van onze nieuwsbrief.

Lees hier wie ze is en waarom ze het leuk vindt om als vrijwilliger voor onze vereniging te werken.

.

.

Trudy rondTrudy Kroon, Onze secretaris. Lees hier wie ze is en wat haar beweegt;

.

.

.

Andre Achterberg rondAndre Agterberg. Onze nieuwe ledenadministrateur;

.

.

.

.

  • Ik geef de pen door aan:

Riet Laan kleinRiet Laan: Kreeg de pen van Riet van Rijn. Zij schreef een stukje waarom zij zich ‘thuis’ voelt bij de KBO-Woerden. Klik op deze tekst en u wordt doorgeleid naar haar stukje. Zij wilde de pen ook weer doorgeven maar er is moeilijk iemand te vinden: U, lezer, misschien?

Riet van Rijn rondRiet van Rijn: Het eerste stukje dat door een lid werd geschreven was van Riet van Rijn. Een oud bestuurslid en nog steeds binnen de vereniging actief. Lees eens wat zij heeft beleefd.


Wilt u een bericht plaatsen: scroll dan hier naar beneden en u vindt daar het formulier waarin u uw bericht kunt schrijven en het dan kunt uploaden naar de webmaster.

Hij zorgt er voor dat uw verhaal op deze plaats wordt gepubliceerd. Ook uw foto’s of zelf gemaakte filmpjes zijn zeer welkom.

Aan:

Kies hieronder voor welke rubriek u iets wilt melden

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht