Nieuwsbrief 01 2019

Print Friendly, PDF & Email
Nieuwsbrief voor KBO leden Jaargang 22 nr 01

— februari 2019 —

Secretariaat: Trudy Kroon, Warmoeshof 3, 3441 EP, Woerden
Telefoon: 0348-420754 / Email: Secretariaat.kbowoerden@gmail.com
Website: www.kbowoerden.nl
IBAN nr: NL22 INGB 0009434135 t.n.v KBO Woerden
Wilt u de nieuwsbrief downloaden? Klik dan hier.
Het bestuur wenst u allen een gelukkig en vooral gezond 2019.
Wij wensen u allen een fijn en gezellig verenigingsjaar toe.

[fruitful_tabs type=”accordion” width=”100%” fit=”false”][fruitful_tab title=”Van het bestuur”]

  • Het nieuwe verenigingsjaar is alweer van start gegaan met op 10 januari een goochelaar. Het was een erg leuke en humorvolle bijeenkomst, waarbij enige geheimen achter de trucs werden geopenbaard.
  • Het nieuwe jaarprogramma is bij deze nieuwsbrief toegevoegd en wij vragen u dat goed te bewaren, zodat u steeds goed op de hoogte bent van de komende, vele activiteiten. (Natuurlijk kunt u het programma ook op onze website bekijken. Bovendien is daar meer informatie over de activiteiten te lezen)
    Het bestuur hoopt dan ook dat u dit jaar weer in grote getale de diverse bijeenkomsten zult bezoeken. Met name 14 februari in de Dam. Een muzikaal intermezzo met Gouwe Ouwen.
  • De bestuurlijke vormgeving van de samenvoeging van KBO en PCOB op landelijk niveau, zal naar verwachting dit jaar een stuk duidelijker worden. Daar wordt hard aan gewerkt. Het is een moeilijk proces. Wij blijven als bestuur dankzij ons provinciaal bestuur goed op de hoogte van de ontwikkelingen o.a. via een maandelijks overleg in Utrecht.

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Activiteitenagenda”]

  • 13 februari: Wandelen met Gini, Startpunt in overleg ;
  • 14 februari: Muzikale kwis met Gouwe Ouwen, Locatie: De Dam;
  • 28 februari: 6de ronde klaverjascompetitie, Locatie: Parochiezaal;
  • 12 maart: Wandelen met Gini, Startpunt in overleg ;
  • 14 maart: Algemene Lendenvergadering en Bingo, Locatie; De Dam.

De presentaties in De Dam beginnen om 14:00 uur.
Het kaarten in de Parochiezaal start om 13:30 uur.
Wandelen met Gini 0348-415534

Kijk voor alle activiteiten ook in de Activiteitenkalender[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”De penningmeester”]Na de algemene ledenvergadering van 14 maart stopt uw penningmeester er mee.

Tot nu toe heeft het bestuur nog geen geschikte kandidaat gevonden.

Wij doen een dringend beroep op leden om zich voor deze dankbare taak bij het bestuur te melden.

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Belasting aangifte 2018: Opgelet!”]

De cliënten die voor de IB aangifte 2017 een machtigingscode hebben ontvangen voor hulp bij Belastingaangifte, krijgen automatisch voor de IB 2018 een nieuwe machtigingscode persoonlijk per post toegestuurd.
U wordt verzocht deze code zo spoedig mogelijk door te geven aan uw belasting invulhulp.

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”De Goochelaar op bezoek bij de KBO Woerden.”]

Het nieuwe jaar is weer formidabel gestart. Op 10 januari is Bertus Korvera geweest om er een geweldige middag van te maken. De goochelacts waren geweldig en er werden ook wat geheimen van de acts verteld en uitgelegd. Niet dat we dat nu zo ook kunnen doen. Want de behendigheid moet je natuurlijk ook in je vingers hebben. Het was echt een plezierige middag en hij heeft het publiek vermaakt.

Gretha Sijmons

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Wel en Wee”]

Het ‘Wee’:
Er is deze maand geen ‘Wee’ te melden

Het ‘Wel’:
Er is deze maand ook geen ‘Wel’ te melden

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Als je afscheid nemen moet …..”]Na een carrière van ruim 25 jaar in horeca & horeca-automatisering besloot ik mijn leven een andere wending te geven. Inmiddels ben ik ruim 2 jaar uitvaartbegeleider en sinds november 2017 heb ik mijn eigen uitvaartonderneming Ametista Uitvaartbegeleiding in Woerden.
Een hartelijke omarming en ondersteuning bij verlies, dat is wat mijn logo wil uitbeelden en dat is ook precies wat ik u kan bieden. Met zeer persoonlijke aandacht en betrokkenheid wil ik uw gids zijn in de dagen van afscheid nemen. Samen werken we aan een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart.
Soms kan het rust geven om tijdens het leven al stil te staan bij uw overlijden. Geheel vrijblijvend kunnen we een afspraak maken voor een wensgesprek. Op deze manier hebben we de gelegenheid kennis met elkaar te maken, kunnen we praten over u wensen en de mogelijkheden en maak ik, als u dat fijn vindt, een wensverslag. Dat wensverslag kan een houvast zijn voor uw nabestaanden na het overlijden.
De naam Ametista verwijst naar de amethist, de edelsteen die o.a. kan helpen bij het verwerken van emotionele pijn na een groot verlies.
“De slogan ‘Als je afscheid nemen moet…’ mocht ik voortzetten van de nabestaanden van Ank van den Hoogen en Kristel Lambert. In mijn ogen waren zij “de” uitvaartbegeleiders van Woerden. Ik vind het een grote eer om in hun voetsporen te mogen treden.

‘Als je afscheid nemen moet …..’, Ametista Uitvaartbegeleiding Woerden, www.ametista.nl telefonisch dag & nacht bereikbaar 0348-498129

[/fruitful_tab][fruitful_tab title=”Bestuur en Commissies”]

BestuurCommissies
Voorzitter- Frank HoefslootWebmaster- Henk Rombout
Vice-Voorzitter- Gretha SijmonsReiscommissie- Gretha Sijmons
Penningmeester- Jos MeijerWandeling/Kaarten- Gini Slingerland
Secretariaat- Trudy KroonLedenadministratie- André Agterberg
Bestuurslid- Gini SlingerlandNieuwsBrief Redactie- Joke van Aarst
Magazinedistributie- Riet van Rijn

[/fruitful_tab][/fruitful_tabs]

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven