Trudie Kroon stelt zich voor

Print Friendly, PDF & Email
Trudy Kroon
Trudy Kroon

Ik woon al bijna 34 jaar met veel plezier in het centrum van Woerden en heb mijn werkende leven afgesloten als ‘locatie manager facilitaire zaken’ bij de Vierstroom in Gouda. Een thuiszorgorganisatie.

Ik heb twee kinderen en vijf kleinkinderen, waar ik uiteraard, zoals iedere oma, super trots op ben.
Sinds december 2015 ben ik lid van de KBO. Daarvoor was ik lid van een andere ouderenbond en vervulde daar de taak van secretaris.

 
 

Omdat ik, bij het bestuur van de KBO-Woerden, meteen heb aangegeven dat ik mezelf graag nuttig wil maken, bood men mij de functie van tweede secretaris aan. De bedoeling daarbij is om Koos van Roon t.z.t. op te volgen.

Over de inhoud van mijn functie valt nog niet zoveel te zeggen.

Ik ga de komende maanden met Koos meelopen (figuurlijk dan) en hoop op die manier inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van de KBO Woerden.

Ik hoop me zo snel mogelijk thuis te voelen bij jullie.
Maar daar twijfel ik eigenlijk niet over.

Groet
Trudy Kroon

You cannot copy content of this page

Scroll naar boven